Gå direkt till Nyheten (Tävlade Judo-DM i Trollhättan)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Tävlade Judo-DM i Trollhättan

Publicerad Tuesday, 07 October 2008, 09:38 av Redaktionen

I lördags var Glenn Sondell, David Reljanovic, Olle Munter och Fredrik Johansson från Lidköpings Budoklubb med i DM i Trollhättan. Bäst gick det för Glenn Sondell som tog guld efter att ha utklassade allt motstånd i U17 -66 kg.

David Reljanovic gick tre tuffa matcher. I den kanske tuffaste matchen låg han under till dess det enbart återstod 1 (!) sek då han till slut lyckas få in ett vinstgivande kast. Till slut blev det silver för David i U17 -81 kg.

Olle Munter och Fredrik Johansson slutade precis utanför pallen den här gången. Detta var Fredriks andra tävling överhuvudtaget och åter visade han att han har mycket att hämta med lite större erfarenhet. Den här gången slog han en avsevärt högre graderad motståndare med två fina kasttekniker.

Hemåt åkte det trötta gänget med ett bra facit: 1 guld, 1 silver och 2 fjärdeplatser.

– Göran Cornelius –