Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Tuesday, 07 October 2008, 14:08 av Redaktionen

Här är de nya företag som bildats med säte i Lidköping och övriga västra Skaraborg samt registrerats vid Bolagsverket senaste veckan.

Teknikservice Extreme Engineering i Lidköping AB
har bildats med adress Stenhammarsvägen 71 i Lidköping för att bedriva reparationer och service inom verkstäder och marina sektorn. Styrelseledamot är Fred Daniel Maronde, Lidköping.

Kuligasaker Sverige
har bildats som enskild firma av Stefan Gustafsson, Flädervägen 13 i Lidköping, för att bedriva postorderförsäljning av leksaker och hobbyartiklar.

Saras Training, recreation and massage
har bildats som enskild firma av Sara Maria Kristina Svensson, Nonnens väg 18A i Lidköping, för att genom bl a massage, coaching, rådgivning och träning ge kunder ett hälsosamt liv.

Erik Lägenheter AB
har bildats med boxadress i Vara för att förvalta och handla med fastigheter och värdepapper, samt bedriva konsultverksamhet inom fastighetsbranschen. Styrelseledamot är Nils Daniel Olsson, Vara.

Luxrent Invest AB
har bildats med boxadress i Stora Levene för uthyrning och försäljning av maskiner inom hudvårdssektorn, samt bedriva konsultverksamhet inom hudvårdssektorn. Styrelsen består av Lars Åke Karlsson, Stora Levene.

JASS Bygg i Skara
har bildats som enskild firma av Bo Anders Ståhl, Junkergatan 5 i Skara, för att bedriva bygg- och snickeriverksamhet.

Viking Genetics FMBA, Danmark filial
har bildats med boxadress i Skara för att utveckla och handla med genetiskt material för nötkreatur. VD är Magnus Gustav Hans Håård, Skara.