Gå direkt till Nyheten (Debatt: Förnyelse eller försämring?)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Debatt: Förnyelse eller försämring?

Publicerad Tuesday, 14 October 2008, 13:41 av Redaktionen

– Förnyelse till en försämring, kallar en debattör det att inte längre kunna kasta grovsopor och trädgårdsavfall i soporna.

Ja nu är det snart dags för Telia att ta över oss AB Bostäders hyresgäster. Fattar inte hur ett kommunalt bostadsbolag kan byta ner sig så, TV3 blir ett minne blott…

I samband med detta så har vi fått nya soprum på Annagatan, ja nya och nya, de funkar så numera att dörrarna till soprummen är låsta och vi får slänga in soppåsen i en liten fyrkant i väggen som är så liten så påsen fastnar där.

Så ska vi röja hemma så är svarta sopsäckar ett minne blott att slänga överbliven skit i för de går inte in i fyrkanten.

De tror att alla  har bil!! Vi utan får vacker bära vår svarta sopsäck ner till containerstationen ner mot stallet till och röja i trädgårdnarna får vi inte göra när vi vill längre. Endast två veckor då en kontainer blir utställd på en p-plats i området så vi kan sopa och slänga trädgårdavfall i, för tömma några korgar löv går inte genom lilla fyrkanten, visst är det en fantastisk förnyelse till det sämre!!
 
Jeanette

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Tjalle Tvärvigg
Gäst
Tjalle Tvärvigg
14 October, 2008 02:23

3:an är ju med! Verkar vara ett väldigt bra grundutbud!!
Synd att du inte vill vara med å få ner sopberget å den globala uppvärmningen.

ubbe
Gäst
ubbe
15 October, 2008 08:58

sånt görs inte med den globala uppvärmningen i åtanke, snarare en ekonomisk vinning för bostadsbolaget att tvinga folk att bli av med sina grovsopor på egen hand, kanske genom att ta BILEN till närmsta sopstation, vilket betyder mycke folk med grovsopor i många bilar istället för en lastbil då å då

Testdummy
Gäst
Testdummy
22 October, 2008 04:55

En tanke jag får när jag läser ditt inlägg är förstås hur du klarar av att få hem alla dina sopor utan bil? För det är väl ändå så att soporna bara är en bråkdel av det som bärs hem?