Gå direkt till Nyheten (Spamattack mot Lidköpingsnytt)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Spamattack mot Lidköpingsnytt

Publicerad Tuesday, 21 October 2008, 14:28 av Björn Smitterberg

Lidköpingsnytt har det senaste dygnet utsatts för en kraftig spamattack – och den pågår än. Den riktar sig till e-postadresser – men här är det inga problem, spam filtreras bort. Lite värre är det med kommentarsprogrammet som på ett dygn fått cirka 200 falska meddelanden. Här är programvaran ny och spamfiltret inte tillräckligt uppdaterat för att stå emot. Attacken kan ha medfört att även riktiga meddelanden av misstag har raderats av redaktören – som uppriktigt ber om överseende för det. Åter påpekas: Det är inte tillåtet att i kommentarer uppge adresser till andra hemsidor, telefonnummer eller liknande.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
GS
Gäst
GS
21 October, 2008 10:03

Tråkigt,.
Är det därför man inte alltid ser alla kommentarer till en artikel?