Gå direkt till Nyheten (Kunden flyttade in vid leverantören…)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Kunden flyttade in vid leverantören…

Publicerad Wednesday, 22 October 2008, 14:39 av Björn Smitterberg

Länge har Ram & Rum på Norra Torngatan samarbetat och utnyttjat de tekniska faciliteterna hos Arkitektkopia på Esplanaden. Nu har det gått så långt så Christoffer Olsson flyttat med Ram & Rum till Gabriel Carlsons Arkitektkopia.

– Det blev naturligt till slut, säger Christoffer Olsson.

– Jag har ändå kvar min specialitet men har kunnat utveckla den med nya möjligheter som skrivartekniken hos Arkitektkopia erbjuder.

En ny möjlighet är att med hög grad av kvalitet skriva ut foton på canvas – det blir en kvalitet så nära en målning man kan komma med fototekniken. För omkring en tusenlapp kan man få sin bästa bild på väggen, uppspänd på kilram och kanske även inramad.

– Men de flesta väljer att låta sina foton vara utan ramar, man vill ha bildens duk uppspänd på ram för det ger en speciell lyster åt en bild.

Gabriel Carlson har flera anställda och driver Arkitektkopia som tidigare – men nu alltså med en ny specialitet i butiken.

– Det här öppnar ju för nya kundgrupper, säger Gabriel Carlson. Hittills har vi mest sysslat med företagskunder – nu kommer helt nya till oss.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karina
Gäst
Karina
23 October, 2008 07:21

Härligt att ni är under samma tak nu. Brukar rama in hos Ram & Rum och är även kund hos Arkitektkopia så detta var ju strålande.