Gå direkt till Nyheten (Skadades i arbetet)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Skadades i arbetet

Publicerad Friday, 24 October 2008, 10:21 av Redaktionen

En person kom på morgonen till skada i samband med arbete på Dafgårds i Källby. Det var en truckförare som fick en arm i kläm mellan truck och en pelare. Mannen fördes tikll sjukhuset i Lidköping för vård.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lady.Al.Capone
Gäst
Lady.Al.Capone
24 October, 2008 01:31

Säkrast att hålla händer armar och ben inne i trucken!

Hemlige kocken
Gäst
Hemlige kocken
25 October, 2008 09:24

Helt rätt Lady, men om olyckan är framme så är den. personen kunde sitt jobb till 100% ändå hände det, och med alliansens nya sjukförsäkringsregler så önskar nog X att sängvärmen hade hållit X kvar denna morgon. X kan inte att tillgodogöra sig jobbavdraget som vi friska och arbetsföra kan göra. En minut innan olyckan var X frisk och stark. Nu?