Gå direkt till Nyheten (
Veckans nya företag)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 15 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat


Veckans nya företag

Publicerad Tuesday, 31 March 2009, 14:41 av Björn Smitterberg

Här är de företag som bildats i västra Skaraborg och senaste veckan registrerats vid Bolagsverket.

Klicka här för att se förra veckans “Nya företag”:
Veckans nya företag; Scotts AB har bildats
Skriven tisdag, mars 24th, 2009

Lidköping

Screencast Knowledge Scandinavia AB
har bildats med adress Fabriksgatan 4 i Lidköping för att producera videomanualer till mjukvaror samt bedriva utbildning. I styrelsen är Robert Lidberg, Alingsås, VD, samt Ulf Stig Mikael Palm Andersson, Kullavik, ordförande och Pia Viktoria Mikaela Landgren, Lidköping, ledamot.

Gamla Stadens Torg AB
har bildats med adress Sävaregatan 2 i Lidköping för att bedriva fastighetsförvaltning. Styrelsen utgörs av Jan Christer Eskil Hedvall, Lidköping.

HML Services
har bildats som enskild  firma av Christopher Bagley, Hasselmusvägen 5 A i Lidköping, för att arbeta åt flygindustrin och utföra reparationer av flygplan.

World Wide Traders Lidköping HB
har bildats med adress Lindärvagatan 3 i Lidköping för att åta sig konsultuppdrag i omställning av varslade, handel med datatillbehör m m. Bolagsmän är Daniel Reljanovic och Kent Anders Fredrik Sandberg, Lidköping.

Skara

Aurum Stalldesign och Avel
har bildats som enskild firma av Britt-Marie Ekbergh, Vinköl Stora Skattegården 4. Firman skall projektera och rita stall samt föda upp hästar m m.

Vara
GA-Installation AB
har bildats med adress Vidhemsgatan 10 i Vedum för att bedriva verksamhet inom el, tele, data  och installationer m m. Styrelsen utgörs av Guy Michel Airasmaa, Vedum.

Bara Vind i Vara ek för
har bildats med adress Dubbgatan 2 i vara för att driva vindkraftverk. Styrelseledamöter är Jörgen Lars Ingemar Bender, Stora Levene, per Eric Harald Ericsson, Vara, Bennet Kristoffer Exander, Borås, och Thore Bertil Gustavsson, Vara.