Gå direkt till Nyheten (Elva från Skaraborg till LRF:s riksstämma)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Elva från Skaraborg till LRF:s riksstämma

Publicerad Monday, 25 May 2009, 12:55 av Redaktionen

Ned med elledningarna i jorden, förbjud utfodring av vildsvin, sluta urholka svenskt jordbruks konkurrenskraft med nationella specialskatter som inte gagnar miljön, sluta ge Jägareförbundet som intresseorganisation 48 miljoner om året för att sköta viltförvaltningsadministrationen samt utred för- och nackdelar med euron som valuta i Sverige med bakgrund i kunskapen vi förvärvat sedan den 14 september 2008.

Det är några av Skaraborgs tio motioner av de totalt 60 som LRF-ombud och bondeledare från hela Sverige ska besluta om under stämman. Elva av ombuden kommer från Skaraborg och stämman hålls på Sånga-Säby – LRF:s kursgård – den 26:e och 27:e maj.