Gå direkt till Nyheten (Hemelektronik stals vid inbrott)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Hemelektronik stals vid inbrott

Publicerad Saturday, 06 June 2009, 08:01 av Redaktionen

Någon gång under veckan har ett inbrott skett mot en villa i Rydberga i Grästorp. Villan har varit tillfälligt tom under ett par dagar och när ägarna kom hem på fredagen konstaterades att det varit inbrott. Främst är det hemelektronik som stulitsvid inbrottet.

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Helena
Gäst
Helena
6 June, 2009 07:16

Det är så grymt hur folk kan göra för andra för att stilla sitt eget begär. Har de inte något samvete ? Kan de inte tänka så långt att de förstår hur illa de gör sin nästa när de går in hos andra och stjäl. Jag har också blivit drabbad av mildare slaget, men det känns när folk kan med att gå in på annans tomt och stjäla blommor som är på väg upp. Snart gräver de sin egen grav när de gör på detta sätt. Synden straffar sig självt, vänta bara.
Aha

Henrik
Gäst
Henrik
6 June, 2009 08:05

Ställ frågan till föräldrarna som misslyckats kapitalt med sin uppfostran.

Elof
Gäst
Elof
6 June, 2009 08:55

Henrik
Vet du något som vi andra vet? Att det var föräldrarna som gjorde inbrottet eller? För du måste ju veta vilka det är som begått brottet eftersom du vet att det är föräldrarna som har skuld i det hela. Så löjligt att skylla på föräldrarna.

Henrik
Gäst
Henrik
7 June, 2009 06:55

Va ? Hur lyckades du få mitt inlägg till att föräldrarna gjorde inbrottet ? Dålig läsförståelse eller ville du missförstså ? Läs om, läs rätt.
Curling-Elof ?