Gå direkt till Nyheten (Scotts fick Liseberg att gunga)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Scotts fick Liseberg att gunga

Publicerad Tuesday, 30 June 2009, 07:42 av Redaktionen

6.500 personer hamnade i en otrolig stämning när allsången på måndagskvällen hade Lidköpingsbandet Scotts som gästartister. Som allsång sjöngs om Fröken Fräken och det var som en kokande gryta när hela publiken sjöng med och Scotts fick ett enormt genomslag. Hela dagen satt flickor och kvinnor och bevakade sina sittplatser i parken för att komma långt fram.

Liseberg tror dock att värmen fick publiken i stor utsträckning att stanna hemma, och inslaget där Lotta Engberg leder en bingodragning är heller inte populärt. Förra veckan var premiär för sommaren och första gången som allsången på Liseberg TV-sändes. Bingodragningen fick då kritik. Jämfört med förra veckan var det ett publikras – då kom nämligen 11.000 till allsången.

Förutom Scotts var Kicki Danielsson och Thorleif Thorstensson gästartister på måndagskvällen,

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Villait
Gäst
Villait
30 June, 2009 04:29

Hur kan scotts ha spelat på liseberg i går när dom spelade på måndaxklubben i går?

Stefan
Gäst
Stefan
30 June, 2009 05:40

Jag förmodar att de uppträdde ganska sent på Måndaxklubben, så de hade väl tid att köra från Göteborg.
Allsången tog ju slut runt 2130.

Elof
Gäst
Elof
30 June, 2009 05:58

Med tanke på att dom säkerligen inte spelade på stadt före klockan 24.00 så är det inga problem att åka mellan Göteborg och Lidköping och hinna med båda sakerna. De hade väl inte ens sina egna instrument på Liseberg utan de var säkerligen redan uppsatta på stadt tidigare på dagen.