Gå direkt till Nyheten (Artisterna till ARN-festivalen)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Artisterna till ARN-festivalen

Publicerad Monday, 13 July 2009, 11:49 av Redaktionen

På Medeltidens Värld i Götene hålls i augusti för första gången Arnfestivalen, när inte bara parkens dagsaktiviteter är tillgängliga utan hela området är öppet även kvällstid. Många populära artister kommer då att uppträda och på så sätt får hela familjen möjlighet att roa sig hela dagen.

Musiken är blandad – äldre artister som exempelvis Ulf Lundell, Tomas Ledin och Bo Kaspers Orkester samsas med yngre akter som Agnes, Caroline af Ugglas och Alcazar. Inte mindre än tre av festivalens artister är alltså med i årets melodifestival!

Dagsaktiviteterna inkluderar bland annat medeltidsmarknad, hantverkskurser, teater och föreläsningar och eftersom området håller öppet också under kvällen kan man promenera runt i den vackra autentiskt medeltida miljön mellan konserterna.