Gå direkt till Nyheten (23-åring i Vara fick svininfluensa – och övergavs)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

23-åring i Vara fick svininfluensa – och övergavs

Publicerad Tuesday, 21 July 2009, 15:55 av Redaktionen

23-årige Johnny Puska  reste från Vara till Cypern på semester – men blev sjuk i det som kallas svininfluensa. Tre dagar senare hade sjukdomen passerat och han var friskförklarad – men då ville inte reseföretaget hjälpa honom.

Enligt hans berättelse i SR Skaraborg i dag var det först när ett assistansföretag ingrep som resebolaget såg till att Johnny Puska fick flyga hem igen. Resebolaget var snabba med att ordna sjukhusplats – men därefter hände inte något mer från researrangören, som hävdade att han måste stanna på grund av smittorisken. Han hamnade i stället i någon form av karantän på ett hotellrum.

Nu är Johnny Puska hemma – och frisk.