Gå direkt till Nyheten (Över 14.000 kommentarer…)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Över 14.000 kommentarer…

Publicerad Tuesday, 28 July 2009, 15:36 av Björn Smitterberg

I drygt ett år har nu läsarna kunnat kommentera artiklar i Lidköpingsnytt och det är alldeles uppenbart att den här möjligheten utökat debatten i Lidköping. En del debattörer är återkommande och är livliga debattörer. Andra förekommer enstaka gånger.

När detta skrivs har 14.027 kommentarer publicerats. Det är väldigt mycket mer än väntat. Ungefär lika många har stoppats – på grund av innehållet inte godkänts, att språket varit för grovt eller för att kommentaren helt enkelt är obegriplig. Att hantera kommentarerna är ett omfattande arbete som tar mycket tid. Men det gynnar verkligen den lokala debatten och de läses – det är helt klart. Många studerar kommentarerna i vissa frågor mycket noga.

Lidköpingsnytt passerade under måndagsdygnet för övrigt miljongränsen för antalet lästa sidor i juli. Det är oväntat många som läst tidningen – juli brukar vara en ganska dålig månad när det gäller antalet läsare. I år är antalet unika juliläsare nu nära att slå rekord och bli den månad med mest läsare någonsin.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Daniel
Gäst
Daniel
29 July, 2009 09:27

Det är kommentarerna som är roliga att läsa.

B
Gäst
B
29 July, 2009 03:54

Men redaktionen censurerar inläggen så att alla sidor och åsikter inte redovisas.