Gå direkt till Nyheten (Rebecka och Anders drog ny stor publik)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Rebecka och Anders drog ny stor publik

Publicerad Thursday, 13 August 2009, 20:48 av Björn Smitterberg

anders_lundin_90813Även på torsdagskvällen kom en stor publik till Stadsträdgården – om än inte lika stor som på onsdagen. Men omkring tusen pesoner fanns på det bitvis genomblöta gräset nedanför Dina-Scenen och försiktigt sjöng med i Anders Lundins allsång eller lyssnade på hans visor innan Rebecka Thörnqvist äntrade scenen med sin lite tillbakadragna scenstil.

Bilderna är klickbara till skärmstorlek

anders_lundin_2_90813

Kulturdelen av Lidköpings Kultur- och Porslinsfestival gick alltså vidare i kväll med Anders Lundin, som sjöng egna finurliga visor och ledde ett par allsånger. Men lite fel blev det för – av misstag kopierades en av allsångerna fel på det blad som delades ut. Här fanns “En sjöman älskar havets…” medan Anders Lundin i stället sjöng “Upp och pröva dina vingar…” Men den som var minst generad över detta var Anders Lundin – inget tycks kunna få honom att tappa fattningen.

rebecka_thornqvist_90813

Till ett annat år måste det här med ljudtekniken lösas. Under Rebecka Thörnqvists konsert var ljudet på sina platser i parken alldeles konstigt och riktigt bra ljud fick man när man var ganska långt från scenen – men då såg man ju inget. En del problem var det också under Scott´s konsert på onsdagen. Vissa instrument går fram mycket tydligt – övertydligt – andra hörs inte alls.