Gå direkt till Nyheten (Kommunen prutar inte på bredbandspris)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Kommunen prutar inte på bredbandspris

Publicerad Monday, 17 August 2009, 13:44 av Björn Smitterberg

Kommunens nuvarande prislista gäller för de familjer på Majåker som anmälde sitt antresse för anslutning tidigare. Intresset skapades vid ett informationsmöte – men då var det en äldre prislista som gällde och nu är priset avsevärt högre.  Familjerna har gått till kommunstyrelsen och begärt att få anslutning till det pris som gällde när de skrev intresseanmälan.

Kommunstyrelsens arbetsutskott beslutade i dag att det är den nu gällande prislistan som gäller – inte den när intresseanmälan skrevs. Intresseanmälan är, enligt kommunledningen, inte ett avtal och kan därför inte vara grund för annan överenskommelse.