Gå direkt till Nyheten (Jula-koncernen i ny fastighetsaffär)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Jula-koncernen i ny fastighetsaffär

Publicerad Tuesday, 25 August 2009, 08:37 av Redaktionen

Jula köper fem av konkurrenten Silvans fastigheter!

Fastighetsbeståndet på ca 30.000 kvadratmeter är den största fastighetsaffär som G&K Blanks Fastigheter (ett fastighetsföretag inom Jula-koncernen) har genomfört. De aktuella fastigheterna finns i Eskilstuna, Jönköping, Lund, Stockholm (Kungens Kurva) och Örebro.

Karl-Johan Blank, ägare G&K Blanks Fastigheter och Jula Postorder AB:

– Det känns fantastiskt bra att vi har kunnat genomföra den här paketaffären. Vi har fört bra och givande samtal med Silvans ägare under våren som mynnade ut i att vi nu kan ta nästa trappsteg i utvecklandet av G&K Blanks Fastigheter. Vi arbetar konsekvent med en strategi att utöka vårt bestånd med attraktiva och välskötta fastigheter av bra kvalitet i områden med stark dragningskraft. De fem enheter som vi nu har förvärvat möter de höga krav som vi ställer när vi gör ett köp.

Förvärvet innebär att Jula kommer att öppna nya varuhus i Eskilstuna och Lund samt relokalisera sina enheter i Kungens Kurva och Jönköping. Fastigheten i Örebro kommer att användas för externa hyresgäster.

– Pressmeddelande –