Gå direkt till Nyheten (Besparingarna i sjukvården räcker inte!)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Besparingarna i sjukvården räcker inte!

Publicerad Wednesday, 26 August 2009, 17:54 av Redaktionen

De besparingar som beslutats för att klara budgeten vid sjukhusen i Skaraborg räcker inte. I dag  fick styrelsen information om ekonomiska läget till och med juli.

De åtgärder som har satts in hittills för att minska kostnaderna har inte gett önskad effekt och därför sätts nu extra åtgärder in som också kan komma att vägas in i årets överenskommelse.

-Vi hade behövt se effekterna av åtgärderna redan i våras, konstaterar Lars Christer Jonson, ordförande för styrelsen för Skaraborgs sjukhus.

Styrelsen betonar med skärpa vikten av att alla med ekonomiskt ansvar inom sjukhusets organisation verkligen genomför beslutade åtgärder och åstadkommer nödvändiga kostnadsminskningar.

Hur illa ställt det är med ekonomin har inte informerats om, inte heller vilka nya besparingsåtgärder som sätts in. Sjukhuset i Lidköping är ett av sjukhusen som berörs av besluten.

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Oven
Gäst
Oven
26 August, 2009 07:11

Från välstånd till fattigdom på (snart) 4 år, borgarna har gjort det igen!

Göran Kjörk
Gäst
Göran Kjörk
26 August, 2009 09:06

Det är som jag alltid har sagt sverige har inte råd med borgeliga regeringar,oftas har de alltid otur, men de är experter på att försämra landets finanser, men favoriserar de redan rika.

lidköpingsbo
Gäst
lidköpingsbo
26 August, 2009 09:32

Hur förklarar Oven att halva befolkningen röstar borgligt men bara några futtiga pocent på Ovens parti?

Sjörövaren
Gäst
Sjörövaren
27 August, 2009 09:20

Till Lidköpingsbo: Det kommer att bli en stor seger för Ovens parti vid nästa val,även de vilseledda som röstade på de borgerliga kommer då att ha sett vad de borgerliga förstört i vårt samhälle och då inse sitt misstag!