Gå direkt till Nyheten (Lindrigt skadad vid dikesfärd)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lindrigt skadad vid dikesfärd

Publicerad Wednesday, 26 August 2009, 18:35 av Redaktionen

Föraren av den bil som i eftermiddag hamnade i diket nära Risakorset på vägen mot Vara fördes till sjukhus med lätta skador. Samtidigt togs blodprov då poliserna misstänker att föraren kan ha varit påverkad.

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Babblan
Gäst
Babblan
26 August, 2009 09:06

Blir nog roligt i vinter på den vägen. Tidigare år när frosthalka och snöoväder slagit till så har bilarna farit av vägen och blivit stående ute på någons åker. Den kommande vintern befarar jag att vi kommer att få se svåra olyckor då det skarpa “krondiket” sätter stopp för en eventuell avåkning. Fy för sådana här diken.

Christina
Gäst
Christina
27 August, 2009 09:26

Men alla kör ju som idioter på den vägen så det är ju inte konstigt att folk åker av vägen. Och sedan hur tänker man om man sätter sig bakom ratten om man har tagit någon alkohol eller annan drog…fattar mig inte på folk !!

K.H
Gäst
K.H
27 August, 2009 08:04

krondiken eller inte, folk tror att det blir som att köra på sommaren om man sätter på vinterdäcken när det är halt det är det största felet. sen borde dem inte vara så generösa med påföljden för rattonykterhet & drog påverkan. dra körkortet på livstid för dem ertappade så vågar folk inte riskera att chansa, inget annat lär hjälpa. kanske ökar dem olovliga körningarna då men då tar dem ju bilen med.