Gå direkt till Nyheten (Här är de nya företagen i västra Skaraborg)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Här är de nya företagen i västra Skaraborg

Publicerad Tuesday, 01 September 2009, 13:12 av Björn Smitterberg

Här redovisas de nya företag med säte i västra Skaraborg som registrerats vid Bolagsverket förra veckan.

Quality Steel Consulting i Tengene AB
har bildats med adress Storegården 1 i Tengene för att bedriva konsultverksamhet inom offshore och annan stålverksamhet, försäljning av däck m m. Styrelsen utgörs av Ulf Göran Mikael Lundberg, Tengene.

LP Vindinvest AB
har bildats med adress Solelid i Källby för att handla med energi och värdepapper. I styrelsen är Lars Hjalmar Fahlgren, Källby, ordförande samt Pehr Albert Fahlgren, Kvänum, ledamot.

Klings Hus & Transport AB
har bildats med adress Mariedalsvägen 8 i Lundsbrunn. Företaget ska utföra transporter och förvalta fastigheter. Styrelsen utgörs av Kent Åke Gunnar Kling, Lundsbrunn.

Cardell Förvaltning AB
har bildats med adress Gamla Kållandsgatan 45 i Lidköping. Bolaget skall förvalta fastigheter och värdepapper. I styrelsen är Bengt Gunnar Ragnar Cardell, Lidköping, ordförande och Inger Eva Margareta Cardell, Lidköping, ledamot, samt Per Arne Jonas Cardell, Göteborg, ledamot.

Enestig Design och Konsult AB
har bildats med adress Fabriksgatan 4 i Lidköping. Bolaget skall tillhandahålla tjänster inom trädgårdsdesign samt IT tjänster. Styrelseledamot och VD är Lars Eric Hjalmar Enestig, Lidköping.

Scandinavian Traders Lidkoping Limited, UK, filial
har bildats med adress Vändgatan 5 B i Lidköping för att sälja kaffemaskiner och kaffe till industrier och restauranger, samt försäljning av hemelektronik till såväl privatpersoner som företag.  VD är Kent Anders Fredrik Sandberg, Lidköping, och vice VD är Daniel Reljanovic, Lidköping.

Ola Svahns Cykelaffär AB
har bildats med adress Skaraborgsgatan 35 i Skara för att bedriva handel med och reparation av cyklar, mopeder, motorsågar och trädgårdsmaskiner. Styrelsen består av Pär-Ola Christoffer Svahn, Skara.

Freddes bil
har bildats som enskild firma av Axel Fredrik Samuel Esserius, Mejerigatan 6 i Axvall, för att driva taxirörelse.