Gå direkt till Nyheten (Utlyser belöning för att finna den
som skadat hennes katter)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Utlyser belöning för att finna den
som skadat hennes katter

Publicerad Tuesday, 08 September 2009, 13:44 av Redaktionen

10.000 kronor är Helene Staaf i Furuhäll redo att betala för den som avslöjar vem som angripit två av hennes katter.

Det är i kvällstidningarna GT och Expressen som belöningen utlovas. En katt har skjutits, en annan  har förgiftats. Det är enligt tidningarna veterinärer i Skara som klarlagt att en katt förgiftats och avlidit av det, och den andra skjutits med flera skott. Den skjutna katten överlevde men är numera enögd.

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
danne
Gäst
danne
8 September, 2009 03:36

så länge man håller katterna på sin tomt är det ok. Men börjar dom springa på andras tomter å bilar, så är det inte ok. Inte för den sakens skull så ska man ju skada katterna, men förstår att folk blir irriterande på lösa katter…

Gurkan
Gäst
Gurkan
8 September, 2009 03:37

Vad är det för hemsk människa som kan göra något så fruktansvärt?! Den måste “fast”!!!!

Nisse
Gäst
Nisse
8 September, 2009 09:28

Lessen Danne, men det som beskrivs i artikeln är inte irriterade människor – det här är inte gjort av friska människor. Dra gärna lite slutsatser från djurplågaren i Lerum, så förstår du att det kan spåra ur rejält…