Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag i västra Skaraborg)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag i västra Skaraborg

Publicerad Tuesday, 08 September 2009, 14:13 av Björn Smitterberg

Här är de företag som bildats med säte i västra Skaraborg och registrerats vid Bolagsverket senaste veckan.

Håkans Åkeri i Grästorp AB
har bildats med adress Pilbågsvägen 82 i Grästorp fär att driva godstransporter, snö- och halkbekämpning samt vägunderhåll. Styrelsen utgörs av Karl Håkan Fransson, Grästorp.

Svendséns Café & Catering KB
har bildats med adress Längnum Fridhems By 3 i Grästorp för att bedriva cateringverksamhet samt rådgivning om matlagning och hälsosam kost, driva café och personaluthyrning m m. Komplementär är Linda Svendsén, Längnum, och kommanditdelägare är Johan Rikard Ernholm, Längnum.

AB Håkan Ekholm
har bildats med adress Önum Ek i Vara för handel med byggvaror och tjänster inom byggsektorn m m. Styrelsen utgörs av Per Håkan Ekholm, Önum.

Stall Blues Goals HB
har bildats med c/o-adress i Vara för att äga och träna travhästar. Bolagsmän är Chring Trav HB, Lerberget, Hans Åke Allan Dalemo, Vara, Lyktan Invest AB, Östersund, Stall No Angel HB, Vara, Frans Olle Stenfors, Frösön, och Toni & Helens HB, Vara.

Odhs Ritbyrå
har bildats som enskild firma av Pia Carola Linnéa Odh, Vallmovägen i Hällekis, för att utföra ritningsuppdrag av byggnader m m.

Talldalens Fastigheter AB
har bildats med adress Tomtehagsvägen 18 i Lidköping för att driva handel med fastigheter, byggnadsverksamhet mm. Styrelsen utgörs av Per Tomas Winter, Lidköping.

Yoko Lidex Wind AB
har bildats med adress Bäckholmsgatan 15 C i Lidköping för att driva produktion av vindel. I styrelsen är Lars Hugo Fridén, Uppsala, ordförande samt Ninni Berit Elisabeth Fridén, Uppsala, och Kent Sören Jakobsson, Lidköping, ledamöter.

La Bonne Mode
har bildats för att driva butik med kläder på Mellbygatan 4 i Lidköping. Innehavare är Anna-Maria Florberger, Vinninga.

Rent a Tunna, Lidköping HB
har bildats med adress Majorsallén 18 i Lidköping för tillverkning, uthyrning och försäljning av vedeldade badtunnor och bastur m m. Bolagsmän är Carl Martin Filipsson, Rackeby, och Andes Nils Dag Johansson, Lidköping.

Åhlunds Centralbyggnation HB
har bildats med adress Saleby Bondstorp i Kvänum, för att bygga elcentraler m m. Bolagsmän är Anna Jenny Åhlund, Saleby, och Sven Johan Åhlund, Solhem i Ärla.

Vacuum & Komposit Skara AB
har bildats med adress Furuskogen 2 i Skara, för att tillverka båtar m m. Ordförande i styrelsen är Karl Bertil Jörgen Larsson, Torslanda, och styrelseledamöter är Görgen Anders Larsson, Skara, samt Henrik Sven Erik Mattsson, Skövde.

Mellemarka Transport AB 
har bildats med adress Skånings-Åsaka Mellemarka i Skara för att utföra timmer- och godstransporter. Styrelsen utgörs av Lars-Erik Ingvar Svensson, Skånings-Åsaka.