Gå direkt till Nyheten (Hyfsat för Anton Elofsson när döv-OS startade)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Hyfsat för Anton Elofsson när döv-OS startade

Publicerad Wednesday, 09 September 2009, 12:36 av Tore Sahlström

Den unge bowlaren från Lidköping Anton Elofsson har nu gjorde igår sin första tävlingsdag borta i Taipei under Deatflympics (Döv-OS). Anton  Elofsson var missnöjd med underlaget på den korta banan, så resultat blev hyfsat enligt Anton  Elofssons blogg.Totalt fick Anton Elofsson ihop 1.048 poäng ,och det blev ingen medalj denna gång.

I morse startade 2-manna spelet tillsammans med Fredrik Flink. Dagens tävling är på en längre bana (40 fot). Under träningen på denna bana har Anton  Elofsson spelat riktigt bra, så han hoppas det ska återspegla sig i resultatlistan.

Till Taiwan har Anton Elofsson med sig fem egna klot, och vi får hoppas att de bringar tur i dagens 2-manna tävling.