Gå direkt till Nyheten (Vård & Omsorg klarar sitt beting)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Vård & Omsorg klarar sitt beting

Publicerad Thursday, 10 September 2009, 13:58 av Björn Smitterberg

Vård- och omsorgsförvaltningen kommer troligen att klara sitt besparingsbeting – såväl i år som för nästa år. Visserligen pekar prognosen just nu på att det fattas tre miljoner i år, men flera parametrar kommer attfalla ut under sista delen av året och därför blir det troligen ett nollmål i budgeten som är på cirka 650 miljoner kronor.

Betinget är att spara 6,5 miljoner kronor i år och lika mycket nästa år. De besparingar som gjorts har inte slagit igenom helt ännu i år – men är sådana att de kommer att medföra samma besparing nästa år.