Gå direkt till Nyheten (Villaägare vill stoppa ny väg)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Villaägare vill stoppa ny väg

Publicerad Thursday, 10 September 2009, 12:01 av Björn Smitterberg

En väg som skall binda samman Råda Mosse  med det nya Askeslätt har mött motstånd bland villaägare i Råda Mosse, som anser att vägen inte behövs och om den byggs som planerat kommer den att störa utelivet i deras trädgårdar.

Vägen mellan de båda områdena har planerats och beslutats tidigare, och är avsedd att skapa kommunikation mellan Råda Mosse och Askeslätt utan att trafiken skall behöva gå ut på Ringleden. Villaägare i kvarteret Sandjorden har dock skrivit till kommunen och begärt att vägförbendelsen mellan de båda områdena inte byggs.

Samhällsbyggnadsnämnden kommer att behandla villaägarenas skrivelse inom kort, men hittills har inte skrivelsen fått stöd bland tjänstemän eller bland de politiker som förberett ärendet – uan dessa säger att det inte finns anledning att frångå planerna då vägen när för och nackdelar vägs ihop ändå är bästa alternativet.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Henrik
Gäst
Henrik
10 September, 2009 12:11

Dom får väl flytta om det är så hemskt…
Dagens I-landsproblem.