Gå direkt till Nyheten (Webbkarta för hundägare)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Webbkarta för hundägare

Publicerad Saturday, 12 September 2009, 08:44 av Redaktionen

Lidköpings kommun har upprättat kartblad där hundlatriner finns markerade. Avsikten är att underlätta för hussar och mattar och minska obehaget för andra.

Klicka här för att hitta kartorna – som kan skrivas ut.

6 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Åke Åkerbock
Gäst
Åke Åkerbock
12 September, 2009 09:50

Tänk om Götene Kommun skulle göra något liknande i Källby, då räcker det förmodligen med en markering?

Ulle
Gäst
Ulle
12 September, 2009 11:29

En bra början.
Tänk om kommunen oxå kunde ordna en inhägnad “lekplats” för hundar. Dit Mattar och Hussar kunde gå med sina hundar. Lite social samvaro för både hunden och ägaren.

Skrollan
Gäst
Skrollan
12 September, 2009 08:19

Spelar det nån roll med en karta. Om man är så jävla dum att man inte plockar upp efter sin hund i valiga fall så gör man väl inte det bara för att det finns en karta på vart man kan slänga bajset. Jag skulle aldrig få för mig att lämna bajs efter min hund, det är ju vidrigt. Man skall kunna gå ute utan att trampa i sånt. Men kan man inte plocka upp efter sin hund så ska man inte ha nån.

Inflyttad Hundägare
Gäst
Inflyttad Hundägare
12 September, 2009 08:46

Jag tycker att de vore bra att ha en stark färg på latrinerna typ neon eller nåt liknande. Men en “lekplats” vore på sin plats eftersom de finnns SÅ många hundar och ingenstans att låta hundarna springa fritt på. En (In hängnad, rast/mötesplat) skulle vara toppen. Så som dom har i dom flesta större städer.

hs
Gäst
hs
12 September, 2009 09:03

bra ulle.men det kommer väl att kosta en milijon kronor eller

Ulle
Gäst
Ulle
13 September, 2009 07:41

Lite staket kostar väl knappast en miljon kronor. Mer än så behövs knappast. Skövde har en sådan plats som man ser när man åker ut mot KSS, och nästan varje gång jag åker förbi där ser jag hundar som leker i hagen och har kul medans mattar och hussar får en pratstund.