Gå direkt till Nyheten (Pensionärer intar Axevallas lunchtrav)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Pensionärer intar Axevallas lunchtrav

Publicerad Tuesday, 15 September 2009, 11:55 av Tore Sahlström

Sveriges pensionärernas riksförbund (SPF) intar i dag Axevallas lunchtravtävlingar. De har även fått ett eget lopp som kallas SPF-loppet.
Dagens SPF-dag på Axevalla inleds med en mässa i totohallen där bla. Alebäcks stuteri deltar. Efter detta blir det sedan lunch i restaurangen, och där kan man på första parkett titta på dagens travtävlingar.

Föreningar som är på plats kommer från bla. Grästorpsbygden, Götene/Kinnekulle, Kvänum , Norra Härene/Hovby och Vara. Man får hoppas att pensionärerna också får ett extra tillskott till sin vanliga pension med lyckat travspel.