Gå direkt till Nyheten (Götenebo svårt skadad vid olycka)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Götenebo svårt skadad vid olycka

Publicerad Friday, 18 September 2009, 11:28 av Redaktionen

En 28-åring hemmahörande i Götene skadades allvarligt vid trafikolyckan i Ledsjö på morgonen. Olyckan inträffade strax söder om den nya motorvägen. Den 28-årige mannen opereras på sjukhuset i Skövde bl a för allvarliga frakturer.

Yterligare en person fördes till sjukhus, men de fysiska skadorna är lindrigare.

Olycksorsaken tycks finnas i att en person vände för att göra en U-sväng på vägen, varvid en lastbil som kom efter saktade in. En bilist bakom lastbilen såg dock inte varför lastbilen saktade in utan körde om och krockade då kraftigt med den som gjorde U-svängen.