Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 maj 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Wednesday, 23 September 2009, 15:49 av Björn Smitterberg

Här är de företag som bildats i västra Skaraborg och senaste veckan registrerats vid Bolagsverket.

MingNab AB
har bildats med boxadress i Grästorp för att bedriva konsultverksamhet i nom inredning, Feng Shui, management, import och export, hälsoprodukter, skönhetsprodukter, kläder, sportartiklar, leksakel om möbler m m, samt även bedriva uthyrning av motofordon och förvalta fastigheter. I styrelsen ingår Minna Kristiina Backman, Grästorp, som även är VD, samt Sami Martti Ensio Backman, Grästorp.

Wiklunds Import
har bildats som enskild firma av Eva Viola Elisabeth Viklund i Abbekås men med säte i Grästorp. Firman ska handla med hälsoprodukter.

OnOffshore Contracting West
har bildats med adress Hästhovsvägen 22 i Grästorp för att erbjuda konsulttjänster, nybyggnation och reparation av alla sorts stålkonstruktioner på land och till havs. Innehavare är Ingvar Magnus Oskar Johansson, Grästorp.

Stall Rylanda
har bildats med adress Dammplatsen 1 i Grästorp för att bedriva verksamhet med stall och hästar. Innehavare är Sandra Marita Tengblad, Grästorp.

Systrar från Österlen AB
har bildats med adress Skaragatan 4 i Lidköping för att handla med torra livsmedel såsom vinegretter, kryddor, kaffe, te och presentartiklar med anknytning till Österlen. Styrelsen utgörs av Anna Sofia Wahlgren, Lidköping.

Calcio Consult AB
har bildats med adress Sävare, Skogsgläntan, för värvning och förmedling av spelare i idrottsverksamhet. Styrelsen består av Lars Christer Holmberg, Sävare.

Criticons – Critical Conditions Support
har bildats med adress Kållandsö Lindås skola för konsultverksamhet som läkare, föreläsare och utbildare. Innehavare är Johan Mattias Hartwig, Kållandsö.

Lanna Thai Massage HB
har bildats med adress Målaregatan 16A i Lidköping for att bedriva kroppsvård. Bolagsmän är Kitchaya Jaikhamta, Lidköping, och Lourdes Quiamao Fransson, Lidköping.

Sjöäng & Medin AB
har bildats med boxadress i Skara för handel med hobbyartiklar m m. Styrelsens ordförande är Monica Yvonne Medin Sjöäng, Lidköping, och ledamot är Kerstin Marianne Medin, Skara.