Gå direkt till Nyheten (De nya företagen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 02 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

De nya företagen

Publicerad Tuesday, 29 September 2009, 15:12 av Björn Smitterberg

Här är de nya företag som bildats med säten i västra Skaraborg och registrerats vid Bolagsverket senaste veckan.

Anderssons Lastbil & Maskin KB
har bildats med adress Flakeberg Olunda 31 i Grästorp för att handla och reparera lastbilar, truckar, grävmaskiner och andra entreprenadmaskiner samt skrot m m. Komplementär är Johan Magnus Andersson, Flakeberg och kommanditdelägare är Britt Sylvia Irene Lundberg, Flakeberg.

JRT Freight AB
har bildats med adress Österlund 2 i Vara för att bedriva åkeriverksamhet och personaluthyrning. Styrelsen utgörs av Hans Rasmus Jörgen Qvist, Vara.

Cood Holding Seläter AB
har bildats med boxadress i Vara för att bedriva konsult- och utbildningsverksamhet i fastighetsbranschen samt handla med värdepapper. Styrelsen utgörs av Nils Daniel Olsson, Vara.

Jonsson Horstetransport AB
har bildats med adress Finnebodavägen 50 i Lidköping för att bedriva hästtransporter. Styrelseledamot är Anders Olov Jonsson, Lidköping.

Råda Sport & Fritid AB
har bildats med adress Mellbygatan 12 i Lidköping för att sälja kläder och fritidsartiklar till föreningar och företag. Styrelsen utgörs av Henrik Valdemar Hallström, Lidköping.

WT-Metall Norden AB
har bildats med adress Skaravägen 27 i Axvall för att handla med hundkärror och föda upp hundar m m, samt även konsultverksamhet inom försäljning m m. I styrelsen ingår Petter Elias Burge, Axvall, och Anna-Karin Elisabeth Palm, Axvall.

Bo-Erik Enterprises
har bildats som enskild firma med adress Tullportagatan 6A i Skara för att driva bokförlag. Innehavare är Bo-Erik Abrahamsson, Skara.