Gå direkt till Nyheten (Barnens lördag med teater och Skrotprinsessan)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Barnens lördag med teater och Skrotprinsessan

Publicerad Wednesday, 30 September 2009, 14:20 av Redaktionen

skrotprinsessan_lopPå lördag firas Barnens lördag på Vänermuseet och Lidköpings Stadsbibliotek med omväxlande och spännande aktiviteter för alla barn. Dagen inleds på biblioteket där det blir tipspromenad och teater. På eftermiddag väntar skrotprinsessan.

Teatern är den mångfaldigt prisbelönade “Det magiska skrinet” som visas, en barnteater framtagen i samarbete mellan en norsk förskola och en grupp skådespelare. Föreställningen vänder sig till barn från fyra år och handlar om barns olika rädslor.

skrotprinsessan

Efter lunch blir det sedan spännande äventyr med Skrotprinsessan på Vänermuseet. Skrotprinsessan har kommit till Tellus ända från planeten Tipp topp för att tillsammans med alla Tellusbarn rädda planeten från en skräpig undergång! Skräpet som människorna har slängt blir med barnens hjälp till nya saker som går att använda på nytt!