Gå direkt till Nyheten (Nytt åldringsbrott – kvinna bestulen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Nytt åldringsbrott – kvinna bestulen

Publicerad Saturday, 03 October 2009, 17:54 av Björn Smitterberg

I dag anmäldes ytterligare ett så kallat åldringsbrott. Liksom på fredagen är det en ung kvinna som säger sig komma från Svenska Kyrkan som vill komma in och samtala. När kvinnan gått upptäcks stölden. Den bestulna kvinnan som i dag anmälde att hon haft besök på fredagskvällen och bestulits bor på Målaregatan i Lidköping.

Denna gång var det smycken och pengar som stals.

Det är det tredje åldringsbrottet denna vecka i Lidköping.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Calle
Gäst
Calle
4 October, 2009 12:42

Kan aldrig polisen ge media ngn. form av signalement på förövare? Ngt. borde dom väl kunna få ut av dessa 3 drabbade, även om dom är gamla.

LIGIZT
Gäst
LIGIZT
4 October, 2009 08:14

Det finns signalement “kort,mörkhårig o målad runt ögonen” Har stått i LDKPGs-nytt tidigare. Förövrigt anser jag att nu får det vara nog! Redaktören har även gett bra råd ang detta, de äldre ska INTE öppna dörren för andra än de nära o kära, o vill sen någon annan komma in så skall de ringa polisen DIREKT. För de som har äldre grannar så tycker iaf jag att vi håller ett extra getöga på skummisar i våra uppgångar o kvarter!