Gå direkt till Nyheten (Sirius slog ut Villa ur cupen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Sirius slog ut Villa ur cupen

Publicerad Sunday, 04 October 2009, 06:14 av Redaktionen

Johan Andersson gav Villa ett tröstmål i kvartsfinalen – men motståndaren Sirius hade dessförinnan gjort fyra. Villa Lidköpings snabba spelare stoppades effektivt av en försvarstaktik som Sirius utvecklade och som blev mycket framgångsrik. Villa Lidköpings spelare hade mycket svårt komma i skottlägen. Förlusten för Villa flyttade laget till åskådarläktaren inför dagens finalspel.

13 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Rickard
Gäst
Rickard
4 October, 2009 10:49

Kommentarerna är igång ändå ser ja.. Lägg ner den! Är ingen idé att ha den igång det blir bara iritation av den.. Dom som vill följa villa gör det å dom som inte vill gör det inte hur svårt kan det vara.. Vi som älskar Villa och bandy har en ny fin hall där vi kan diskutera bandy med mera så denna komentar grejen behövs inte eller har jag fel? lägg ner komentaren eller så kanske det dras igång en stor bojkota Lidköpings nytt kampanj vem vet!

Björn Smitterberg
Redaktör
4 October, 2009 10:58
Svarar  Rickard

Sluta hota! Det biter inte. Det är sämre än att gnälla. Det är inte någon på Lidköpingsnytt som skriver kommentarerna om Villa. Vi kan bara be dem vara sakliga i sin bedömning – precis som ni som talar för Villa. /björn s

Box
Gäst
Box
4 October, 2009 11:27

Snälla Rickard…..Jag tror knappast någon i Villa tar åt sig för att någon skriver en dum sak om dem på Lidköpingsnytt, så varför ska du ta åt dig? Sköt ditt och bry dig inte om vad folk skriver så blir de inga problem.

MK
Gäst
MK
4 October, 2009 12:51

Sluta skriva om Villa överhuvudtaget så blir det bäst. Fansen kan väl hållas med inbördes beundran på Villas webbplats, eftersom de inte tål kritik?

T
Gäst
T
4 October, 2009 01:11

Jag håller med dig Box.

Rickard
Gäst
Rickard
4 October, 2009 01:28

Happ happ som ni vill… Och jag hotar aldrig någon så det vill jag inte ens höra.. Men ibland så är det blivande fakta jag snackar om det är skillnad.. Men iofs vi kan splittra lidköpings borna ännu mer å göra det med Lidköpings nytt i spetsen…

Rickard
Gäst
Rickard
4 October, 2009 01:35

Andlednnigen till att jag reagerar är att jag är så förbanat LE på alla lidköpings bor som tror sig förstå sig på Bandy och villa i synerhet. och ska hålla på att snacka precis som att ni fattar vad det handlar om.. sen när man frågar när dom var på en match senast så säger ofta klåparna så här.. Ja det var någon gång på 70 talet.. Jag ni förstår att det har hänt endel sen då kan man säga..

F d väljare
Gäst
F d väljare
4 October, 2009 01:51

Det är konstigt att ingen ledare i Villa agerar mot fans som uttrycker hot som här ovan! Jag tycker det känns så konstigt med såna uttryck. Vem är ordförande i bandyklubben? Vad tycker styrelsen?

Lynx
Gäst
Lynx
4 October, 2009 02:25

Det bästa vore om alla låter bli att kommentera andras kommentarer i gällande nyheten…….nu känns det som om kommentarerna på denna nyhet har glidi iväg lite från ämnet.
Rickard: vart ligger eran nya fina hall ? :) Jag vet bara om den nya evenemangshallen. :)

villa
Gäst
villa
4 October, 2009 04:06

bra kämpat en då villa man kan inte vinna alla matcher sirus är inte en lätt match

Henrik
Gäst
Henrik
4 October, 2009 06:42

Förutom första halvlekarna mot sirius och byn så va det väl helt okej.
Blir nog en okej säsong det här med jag gissar på nånstans runt 6-7.

arne
Gäst
arne
4 October, 2009 07:04

Bra gjort Sirius och GRATTIS!!

Box
Gäst
Box
4 October, 2009 07:22

Jag tror precis som du Henrik att Villa hamnar någonstans runt 6-7 plats. Sen i slutspelet så tror jag att de kan störa alla lagen i den här serien. Speciellt om de kan få med en positiv känsla från den nya evenemangshallen.