Gå direkt till Nyheten (Robbie Williams live – i Lidköpings Folkets Hus)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 23 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Robbie Williams live – i Lidköpings Folkets Hus

Publicerad Friday, 16 October 2009, 11:16 av Redaktionen

robbiewilliams_lop_90930På tisdag – 20 oktober ger Robbie Williams sin första fullängdskonsert i England sedan 2006. Konserten direktsänds i HD-kvalitet på biografer i hela Europa. I Sverige sänds konserten i ett 40-tal biografer  i Folkets Hus och Parkers digitala biokedja. Däribland Lidköpings.

Konserten är en del av BBC:s satsning Electric Proms, London. Robbie  Williams varvar låtar ur hela sin karriär och bjuder publiken på smakprov från kommande albumet “Reality Killed the Video Star”. Albumet är Robbie Williams åttonde och släpps 9 november.

robbiewilliams_90930

Tisdagen den 20 oktober, kl 20.30, ges konserten och biljeter börjar säljas den 9 oktober på Folkets Hus.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Baze
Gäst
Baze
16 October, 2009 03:48

Grymt! Robbie måste ju bara köra “Hot Fudge”