Gå direkt till Nyheten (Örebro SK intresserad av Grästorpsspelare)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 01 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Örebro SK intresserad av Grästorpsspelare

Publicerad Friday, 23 October 2009, 11:31 av Tore Sahlström

Den talangfulle spelaren från IK Gauthiod Anders Mogren var , och testspelade för det allsvenska laget Örebro SK  på onsdagskvällen. Han var en av tretton spelare som ÖSK-ledningen ville testa.

Det skriver Örebro SK på sin hemsida.

Anders Mogren har varit ordniarie spelare i division 2 -laget IK Gauthiod, och är nu redo att ta nästa steg i sin fotbollskarriär. Boråsklubben Norrby samt Trollhättan har visat intresse för den talangfulle Grästorpsspelaren.  Efter testmatchen på Behrn Arena, där Anders Mogren slog in en straff, verkade ha visat ett mycket gott intryck på ÖSK-ledningen.

Det var tidigare Heimerbacken Jan Svensson, som tipsade sin gamla klubb Örebro om Anders Mogren. Eftersom han bor i trakten så har Jan Svensson koll här på talangfulla spelare åt Örebro SK.

Anders Mogren vill leva på fotbollen, och efter testmatchen i Örebro, så är det inte alls omöjligt att Grästorpsspelaren Mogren kan bli Örebros nästa framtidsspelare.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Seved.Johansson
Gäst
Seved.Johansson
23 October, 2009 01:04

Tråkigt att våra talanger försvinner från länet-även om jag förstår grabbarna som vill spela i högre serier. Tyvärr blir
väl resultat att vi aldrig får något bra elitlag i fotboll i länet, om inte nu Skövde går upp i superettan.