Gå direkt till Nyheten (Utsatt banks chefsekonom till Lidköping)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 23 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Utsatt banks chefsekonom till Lidköping

Publicerad Tuesday, 27 October 2009, 14:05 av Björn Smitterberg

När Lidköpings kommun nästa vecka tillsammans med Näringslivet i Lidköping har den årliga Företagareträffen kommer Cecilia Hermansson att vara huvudgästen. Cecilia Hermansson är chefsekonom på Swedbank som ju det senaste året varit i centrum i nyhetsflödet om bankkrisen. Nu kommr Cecilia Hermansson i stället att tala om hur ekonomin skall hanteras efter finanskrisen.

Det är nästa onsdag – den 4 november – som årets företagsträff hålls och i år bler det på Parketten.

Förutom den vanliga informationen från bl a kommunen – som i år inriktas på den nya evenemangshallen – skall priser delas ut till årets företagare, årets tillväxtföretag och årets skolprofil. Det kommer också att berättas om samarbetet i affärsutveckling mellan Lidköping och Rockford.