Gå direkt till Nyheten (Jonas Vidman är Västra Götalands bäste pokerspelare)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Jonas Vidman är Västra Götalands bäste pokerspelare

Publicerad Wednesday, 04 November 2009, 01:46 av Redaktionen

pokervinnare_lopI lördags kväll avgjordes Svenska Spels distriktsmästerskap i onlinepoker i Västra Götaland för tredje året i rad. Den stolte vinnaren är Jonas Vidman, 38 år från Vara, som förutom äran och prispengar också får en plats i SM-finalen som avgörs den 5 december.

Grattis, hur känns det?

– Det känns väldigt bra men lite overkligt. Jag hade en bra känsla innan, men att vinna är inget jag väntat mig.

Vad ska du göra för pengarna?

– Dom ska jag ge till min fru.

Vad är din målsättning i SM?

– I en så stor turnering handlar det mest om att överleva, men jag kommer att hålla fast vid min strategi och göra allt för att ta mig långt. 

pokervinnare

Distriktsmästerskapet avgjordes i Texas Hold´em som är den mest populära pokerformen. Kvinnor och män, proffs och amatörer, alla över 18 år, spelar om prispotten, äran och möjligheten att kvala in till SM-finalen den 5 december.

I årets DM-final i Västra Götaland deltog 272 spelare, detta att jämföra med 231 stycken 2008.