Gå direkt till Nyheten (Änglavakt vid älgolycka)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Änglavakt vid älgolycka

Publicerad Sunday, 08 November 2009, 21:04 av Björn Smitterberg

En kvinnlig passagerare i en bil hade en förunderlig tur i kväll, då bilen hon åkte i krockade med en älg. Kvinnan skulle normalt ha suttit i framsätet bredvid mannen som körde – men det var något fel på säkerhetsbältet. Därför satte sig kvinnan i baksätet.

Vid färden söderut  på E20 strax söder om Skara sprang en älg upp på vägen och föraren var chanslös. Bilen och älgen tråffades så att en stor del av älgen hamnade just i det framsäte där kvinnan inte satt.

Kvinnan fick skärsår vid olyckan ochfördes till sjukhus, föraren av bilen följde med för att lugna sig efter olyckan.