Gå direkt till Nyheten (“Hemmaseger” i Kållandsöträffen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 23 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

“Hemmaseger” i Kållandsöträffen

Publicerad Monday, 09 November 2009, 06:24 av Redaktionen

fiskevinnareTeam Hooked / Marre slutade som totalsegrare i Kållandsöträffen i trollingfiske som genomförts med Spiken som bas under veckoslutet. Resultatet är extra roligt eftersom Team Hooked är medlem i arrangörs klubben FK-Trollspöt.

Fisket har varit trögt under helgen, men teamet lyckades bärga de tyngsta och tog där med hem segern i årets upplaga av Kållandsöträffen. Vindarna har tidvis varit hårda, men har tre dagars fiske genomförts utan incidenter.

fiskevinnare

På bilden team Marre med Göran Andersson, Cameron Ross (Kapten) och Peter Gustavsson.

70 båtar har under tre dagar fångat 114 fiskar med en medelvikt på drygt 4 kilo.  Tyngsta fiskarna under helgen blev en lax på 9.805 gram samt en öring på 6.935 gram.
 
FK-Trollspöt genomförde tävlingen framgångsrikt med stort teamwork under helgen med Mats Joräng som tävlingsledare – och som äventagit bilden här ovan. Mer bilder och filmer från tävlingen finns på www.kallandsotraffen.com.