Gå direkt till Nyheten (Bandy: Sjätte raka segern för Villa)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 02 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Bandy: Sjätte raka segern för Villa

Publicerad Tuesday, 17 November 2009, 20:58 av Redaktionen

Det blev en ny seger för Villa Lidköping i kväll som tog emot Broberg/Söderhamn hemma på isstadion. Än en gång visade Villaspelarna en stark vilja och kombinerade bra försvarspel med vassa attacker. Välkommen med glada tillrop och kommentarer.

Villa Lidköping vann mot Broberg/Söderhamn med 4-2 efter 2-0 i halvtid.
2.028 personer löste biljett!

Villa Lidköpings målgörare:
1-0: Daniel Andersson
2-0: Mattias Nilsson

3-0: Johan Andersson
(Broberg missade straff)
4-1: Jesper Bryngelson

39 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
LIGIZT
Gäst
LIGIZT
17 November, 2009 09:03

Jag saknar fler ord än, ett megastort grattis Villa :-))

Bo Mjuk
Gäst
Bo Mjuk
17 November, 2009 09:10

Fantastiskk. Ni är bäst, men var är publiken? Nästa match borde dra 4000 SUPPORTRAR *LR*

Chris
Gäst
Chris
17 November, 2009 09:19

Grattis Villa! Riktigt roligt med ytterligare en seger. Men roligast var nog att se så många lappade bilar på gatan utanför Isstadion! Kanske folk lär sig att det inte är ok att parkera hur som helst bara för att Villa spelar!

Bäjs
Gäst
Bäjs
17 November, 2009 09:20

Första matchen jag va på i år och det va underbart. Fast jag gick bara in när det va 20 minuter kvar, för det va gratis då =) Va faan hände i slutet med tränaren i Broberg då? Sa någon nåt i klacken eller va hände? Grattis Vella!

Henrik Wiklund
Gäst
Henrik Wiklund
17 November, 2009 09:28

Håller med ovanstående innan här, starkt jobbat. Även till alla poliser som så förtjänstfullt lappade alla “felparkerande” 400 kr extra i “entréavgift” drar många till framtida matcher! Starkt jobbat!

Nu får Du allt fixa fram fler P-platser Hedvall, som det angavs behov för innan hallbeslutet togs, men som ströks bort.

Men som sagt, Grattis VIlla!

Lillen
Gäst
Lillen
17 November, 2009 09:29

DE’ E’ OTROOOLIGT……..

Hur skall detta sluta i vår ???

Kan bara bli bragdguldet i TV !!!!

Men som LIGIZT & Bo Mjuk skriver – VART ÄR NI ALLA SUPPORTERS OCH LIDKÖPINGSBOR ????

Ni fattar tydligen inte vad ni missar !!!!

villait
Gäst
villait
17 November, 2009 09:44

Saknar ord känner bara glädje just nu.. och johans mål fy fan vilken bandyproppaganda helt klart årets mål alla katorier..

Bo Hård
Gäst
Bo Hård
17 November, 2009 11:21

Det enkla svaret kanske är att det inte finns 4000 Supportrar.

Viktor
Gäst
Viktor
17 November, 2009 11:38

Nästa match kommer nog inte mer än 500 rest av dom andra 1500 hundra fick P-böter på 400 bra jobbat av lidköpingskommun

Stefan Öster
Gäst
Stefan Öster
17 November, 2009 11:47

Grattis Villa, nu är ni Vinnarskallar hela gänget, så pass bra spel att till och med en Hälsing får stora skälvan. Men Byn reser sig på nio och fiskar hem på nytt en storskräll på Studenternas. Kärlek, Tradition och SM Guld mina vänner…

Henrik
Gäst
Henrik
18 November, 2009 12:45

Jag ser det som att 1500 är liksom normalt. Nu har dom börjat serien riktigt bra det borde ge plus några hundra. Skitväder ger minus några hundra. “jag väntar till det blir inomhus” ger minus några hundra.

GS
Gäst
GS
18 November, 2009 09:00

Ännu en riktigt kämpaseger Villa. Härligt.
Jag blir så f*******d på dessa lata bilister som skyller sitt usla beteende på polisen och Lidköpings kommun. Det finns TUSENTALS platser där man kan parkera sin bil lagligt (förutom på parkeringarna runt isstadion). MEN då får MAN JU GÅ FLERA HUNDRA METER, USCH VA JOBBIGT. DÅ ÄR DET JU MYCKET BÄTTRE ATT GNÄLLA OCH KLAGA PÅ ANDRA.!
JAG SÄGER BARA FY FAAN!

Lynx
Gäst
Lynx
18 November, 2009 09:34

Först ett stort grattis till Villa som förhoppningsvis fortsätter så här. Sen ett ännu större grattis till polisen som äntligen (vågar?) lappar bilarna som skapar en trafikfarlig och irriterande situation på Mellbygatan. Den nya parkeringen utanför E-hallen, Volvoparkeringen samt den vid Ågårdens vårdcentral räcker med råge.

Patrik
Gäst
Patrik
18 November, 2009 09:42

Härligt Villa!!!

Det finns gott om parkeringar i anslutning till isstadion.Det är bara lata människor som skyller på polisen, för INGEN annanstans i stan skulle så många människor få för sig att parkera så korkat som dem gör utanför isstadion. Så skäms på er istället och bra jobbat polisen som gör sitt jobb!

Lillen
Gäst
Lillen
18 November, 2009 09:46

BRA – Lappa mer !!

Att vara så slö att man inte kan gå några (läs 100 m) extra steg för att se sitt Villa så kan man gärna åka på böter !!

De ca 35 som fick lappar betyder inget för vare sig isstadions eller arenans antal besökare.

Kom igen herrar poliser och lappa även kommande matchers felparkerare !!

GS – jag håller med Dig !!!

Henry H
Gäst
Henry H
18 November, 2009 10:36

Jätte grattis till en ny skön kämpaseger i skitväder. Vilka goa gubbbar vi har och fre 11 dec kommer mera goa gubbar -“Glöggens Vänner” – till stadion. Då jäklar sjunger vi Bollnäs av plan, men först passar vi på att spöa Edsbyn, Sirius, Falun och Kungälv av “bara farten” !!!

Jonas
Gäst
Jonas
18 November, 2009 10:58

Grattis Villa till ännu en skön seger, och ett stort tack till polisen som äntligen bötfäller felparkerade bilar. Lagen gäller väl alla?

Jimmy Jansson
Gäst
Jimmy Jansson
18 November, 2009 11:31

Det verkar som att många spinner på om att bilarna står felparkerade, vissa tycker det är en bra idè att de bötfälls. Som de flesta vet så har det blivit en viss “rutin” på hur bilarna parkeras under villa matcher och så har det varit i alla tider. Inga olyckor har hänt i samband med felparkerade bilar och det har liksom hört till själva bandyn. Tidigare har kommunen satt gula lappar med en varning om man står fel vid tex datumparkering ..forts.

Jimmy Jansson
Gäst
Jimmy Jansson
18 November, 2009 11:37

forts… men denna gång valde de att sätta böter direkt. Det handlar inte om lathet utan det handlar om att folk ställer sig på dessa platser för det har vi gjort i alla tider. Om vi nu ska följa regler och lagar så borde det vara samma sak med alkohol på läktaren, alkohollagen gäller även på isstadion. Folk som cyklar till matchen utan belysning osv.

Alex
Gäst
Alex
18 November, 2009 11:53

Vad skönt med såna personer som Bo Hård som uppenbarligen avskyr både Bandy och Villa men likväl gång på gång absolut måste klicka sig in på Bandyartiklarna och skriva något lustigt. Sluta var så bitter nu, eller fortsätt. För det är ganska så lustigt trots allt.

Tomas
Gäst
Tomas
18 November, 2009 12:41

bra jobbat med att lappa.
har länge stört mig på alla felparkerade bilar som det har blundats för i alla år

Lillen
Gäst
Lillen
18 November, 2009 12:48

Men hallååå… Jimmy !!!

Hur kan Du försvara ett beteende med “att det varit så i alla tider !!??
Om inte samhället tar tag i “brottslingar” (OK – små i detta fall) så skulle samhället inte vara det det är idag.

Å’ det här med cykellyse – dom kanske får passa sig nästa gång !!

Sprit på läktaren – Har Du hört talas om “Bandyportfölj” ? VARM SPRIT utblandad med saft eller kaffe. En bättre tradition än felparkerd bil. M.a.o. tillåtet…

Lidkp bo
Gäst
Lidkp bo
18 November, 2009 12:52

Kommer att bli hårdare krav på alkoholen sen när vi kommer in i hallen och som många säger det finns gott om parkering. Tycker även att det är bra att dom äntligen tar tag i saken med alla fel parkerade bilar.

GS
Gäst
GS
18 November, 2009 01:02

Först: Tack Lillen, jag trodde nästan jag var ensam om att tycka så här.
Sedan till Jimmy Jansson och felparkeringsivrarna. Det har visst hänt en olycka. Det var under förra säsongen, men det var ju bara en gång så det kanske inte räknas eller? Bara vi får göra som vi alltid har gjort.. Har ni tänkt på ambulanser som har mellbygatan som infartsväg till sjukhuset, kan inte vara allt för kul för dem att köra med denna skymda sikt.

Jimmy Jansson
Gäst
Jimmy Jansson
18 November, 2009 01:48

Ok då, jag får väl ge mig. Jag älskar bandy och går på varje hemmamatch. Har personligen inga problem med att bilarna står där. Tycker bara att det blir extra mycket gnäll så fort det relaterar till bandyn. Jag kanske är arbetsskadad, kör snö på vintrarna och bilar står alltid på fel sida hus/datum. Om det nu står en massa bilar under 2 timmars tid på en bandymatch är för mig ganska oskyldigt jämfört med bilar som står fel hela nätter.

GS
Gäst
GS
18 November, 2009 02:10

Vi har samma grundsyn, Jimmy Jansson. Jag älskar bandy och har haft säsongskort till Villas matcher i flera år. Jag är också duktigt trött på gnället “relaterat” till bandy, men tror att bästa sättet att få det att sluta är att folk sköter sig i samband med matcher.Inget felparkerande,, minimalt mehat på läktarn osv.
Sedan tror jag att det är en viss skillnad i krav på snabb framkomlighet för en snöplog och en ambulans vid utryckning.

Demokrat
Gäst
Demokrat
18 November, 2009 02:44

Roligt att se (och höra) bandy igen! Johans mål var det klass på.
Även härligt drag från klacken, förutom en ramsa. Jag har väl inte så mycket emot någon visa om domare eller att något “as” ska åka av plan, men ramsan om vad som skulle hända med domaren efter matchen var inte ens det minsta roligt. Hoppas att alla seriösa bandyfans som står i klacken i framtiden kan tysta de få idioterna som står i klacken. Bra drag annars.

Henrik
Gäst
Henrik
18 November, 2009 05:10

Demokrat: Ta det inte bokstavligt. Det finns ingen som ens tänkte tanken på att utföra det som det ropades om. Lovar dig. Finns det känslor så finns det hat. Så enkelt är det.

Lillen
Gäst
Lillen
18 November, 2009 07:45

Schysssst Jimmy..

Kul att läsa att här finns folk som törs vara ärliga !
Inte är det att “ge sig” – det är att våga säga vad man känner för.. Och våga ändra sig – Starkt jobbat.

Mer sånt från oss Lidköpingsbor !!

Vi är många som är “duktigt trötta på gnället” för att citera GS.
Jag har hittills inte läst någon av dessa “gnällares” inlägg som varit konstruktivt på något sätt ! Bara “sandlådegnäll” …

Eller ??

Jimmy Jansson
Gäst
Jimmy Jansson
19 November, 2009 08:51

Lillen, GS:
Ja jag tyckte väl att det var lite onödigt att lappa om de inte gjort det tidigare men samtidigt så kan man ju inte parkera hur som helst heller. Vill även säga att det är kul att det finns folk som kan stå på sig som ni och även ha synpunkter på mina inlägg utan att hamna under bältet varje gång. Själklart så köper jag er syn på saken.

Lapp Lisa
Gäst
Lapp Lisa
19 November, 2009 10:13

Är inte intresserad av bandy alls, men kul att dom kickar ass. Det som är ännu mer kul är polisernas agerande. REPRIS TACK! Så skönt att äntligen lagen gäller alla människor. För, inte parkerar jag mitt i vägen längst jysk, om jag ska schoppa på kopparporten. Å hade jag gjort de hade jag fått böter….
Så – Ingen mer gräddfil, och välkommen till VERKLIGHETEN!

goggo
Gäst
goggo
19 November, 2009 02:26

Ta då de bilar som står på trottoaren vid sparbanken, dessa som tar ut pengar vi bankautomaten ,kan inte parkera på torget.Det är ofta man får gå ut i gatan för finns ingen plats att gå på tror inte att det någon som åkt fast där

Lars Undrar!
Gäst
Lars Undrar!
19 November, 2009 03:01

Vänd på debatten i stället! Varför inte tillåta lite mer förseelser än att bötfälla vid alla tillfällen, det skulle vi alla tjäna på! Ja kan hålla med om att bandy publiken har åkt snålskjuts eller att lagensväktare inte följt reglementet fullt ut i mååånga år.

GS
Gäst
GS
19 November, 2009 04:16

Lars Undrar!: Och hur vill du göra med det barn som blir påkört när det springer ut framför en bil som inte ser det pga de felparkerade bilarna som skymmer sikten?

GF
Gäst
GF
19 November, 2009 05:49

Bra skrivet GS, och ni felparkerare kom med ett bra skäl till att parkera på Mellbygatan när det finns lediga p-platser runt om vid is-stadion?

C J
Gäst
C J
19 November, 2009 08:27

“Lars Undrar”
Det jag undrar är om Du själv förstår Ditt eget inlägg. Någon klok man har en gång sagt; “Det dunkelt sagda är det dunkelt tänkta”
Jag kan översätta om det var för komplicerat. Ha det så bra

Armando
Gäst
Armando
19 November, 2009 09:15

Ok. Nu har ordningsmakten satt parkerings böter runt isstadion. Har själv parkerat på Mellbygatan varje match under 70/80/90 och 2000 talet men av någon anledning ej i tisdags! Tycker nog att detta borde informerats i förväg då det inte bötats på 40 år! Och var parkerar vi när över 3000 åskådare kommer?

GS
Gäst
GS
20 November, 2009 09:48

Armando: Jävligt enkelt, man får parkera där det är tillåtet att parkera och gå den sträcka som behövs för att komma till isstadion eller arenan. Som exempel för man gå upp till 1 km i Göteborg för att hitta närmaste parkeringsplats vid besök på Scandinavium eller Gamla Ullevi. Jag har aldrig hört någon där som gnällt över detta!

Elof
Gäst
Elof
20 November, 2009 10:25

Hur var det nu? Verkar som de som går på bandy är minst lika bra gnällspikar som de som inte är så förtjusta i hallen. ;)