Gå direkt till Nyheten (Debatt: Om barnens bandybiljetter)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Debatt: Om barnens bandybiljetter

Publicerad Wednesday, 18 November 2009, 10:27 av Redaktionen

ikondebattEn läsare har hört av sig och undrar varför det kostar pengar att förboka en barnbiljett – som finns i begränsat antal – till Villa Lidköpings matcher. Frågan var sådan att Lidköpingsnytt lät Villas klubbchef svara direkt.

Hej
Jag ringde till Villas kansli och frågade hur man får tag i biljetter för mina barn 9 och 11 år.

Då fick jag till svar att jag måste köpa ungdomsbiljett fast de skall gå in gratis, då undrar jag om de vill ha barn på sina matcher eller är pengar allt.

Undrande förälder

– – – –

Här är svaret:

Hej,

Barn upp till 13 år går alltid in gratis i mån av plats, dessa biljetter kan dock endast lösas ut på matchdagen i biljettkassan.

Då vi hamnar i ett för oss nytt läge nu när vi kommer in i Sparbanken Lidköping Arena innebär detta att det endast finns ett begränsat antal platser.

Vill man försäkra sig om en biljett kan man om man vill köpa en ungdomsbiljett á  50:-.

Vi vill givetvis alltid erbjuda barn och ungdomar chansen att komma och se våra matcher då de är viktiga för oss, dock måste vi också se till den verklighet vi lever i och att den skall finansieras.

Detta sker via reklamintäkter, entréintäkter, medlemsavgifter m.m.

Med Vänlig Hälsning
Jonas Johansson
Klubbchef
Villa Lidköping BK

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lynx
Gäst
Lynx
18 November, 2009 11:20

Helt rätt av Jonas. Nu kan man jämföra Villas matcher inomhus med ex en match i eliteserien i ishockey. I ex Scandinavium i Göteborg finns det max antal platser till försäljning, så också i evenemangshallen.

Henrik
Gäst
Henrik
18 November, 2009 05:15

Undrande förälder beskriver ett ickeproblem. Hallen kommer att fyllas max nån enstaka match efter premiären så efter den så kommer du kunna ta med dig kidsen på bandy.