Gå direkt till Nyheten (Tolv kommunala granar i Lidköping)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Tolv kommunala granar i Lidköping

Publicerad Wednesday, 18 November 2009, 16:11 av Björn Smitterberg

I nästa vecka kommer tolv granar att sättas upp i Lidköpings kommun. Den största, den som skall sättas upp på Nya Stadens torg skall vara klar att tändas nästa torsdag – om en vecka alltså.

Den stora granen kommer i år att hämtas i Ljunghedsområdet – på Plantskolegatan.

Förutom den stora granen sätts nio andra upp i Lidköping samt en i Vinninga och en i Järpås.

5 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Torsten
Gäst
Torsten
18 November, 2009 07:48

Glöm inte återplantera nedtagna granar:)

Jordnära
Gäst
Jordnära
19 November, 2009 07:26

I spartider som gäller både rika som mindre rika kommuner kan man fråga sig om lidköpingsborna BEHÖVER så många julgranar för att kunna känna Julstämning! Den stora granen är väl gratis från ägaren, som tidigare, men de övriga måste väl kosta en massa pengar. Rätta mig om jag har fel!
Det ska va så påkostat och mycket av allt, som syns utåt i denna stad. HAR VI RÅD? Det är en enkel, men mycket viktig fråga inför vår framtida ekonomi. GOD JUL!

maria
Gäst
maria
20 November, 2009 08:28

jag vet att det betyder en del med julstämning men har så svårt att förstå att man prioriterar det mer än de “små” Undrar om de anhörigvårdare som blev av med sitt bidrag kan njuta av granarna…………

Mike
Gäst
Mike
20 November, 2009 12:44

Jag skulle nog vilja säga att julgranen på torget kvittar om dom inte kan ta och pynta den riktigt. Den ser ju helt vissen och död ut med dessa ynka få glödlampor i. Borde det inte vara billigare att investera i ordentlig LED belysning, Drar mindre ström och kommunen slipper byta glödlampor varje år.
(Inte för att dom gör det nu heller dock) Varannan e ju trasig.

Jessica
Gäst
Jessica
22 November, 2009 06:06

Håller absolut me Maria- ge de pengarna eller hitta på något för de som sköter sina anhöriga, tänk ändå att kommunen sparar på det ! Se till att belöna dom riktigt ordentligt!
De är guld värda=)