Gå direkt till Nyheten (Ungdomar slagna av ungdomsgäng)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ungdomar slagna av ungdomsgäng

Publicerad Sunday, 22 November 2009, 07:18 av Redaktionen

Strax före klockan två i natt blev två unga män, 19 år, slagna av ett annat ungdomsgäng. Den ene klagade över smärtor i ryggen och huvudet, den andre hade ett jack i ansiktet och en sönderslagen tand.

De båda anmälde att de vid Tingshuset i Lidköping stött på ett annat gäng som klådde upp dem. Polisen har på olika sätt fått fram namn på gärningsmän som under söndagen kommer att höras.

10 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kilroy
Gäst
Kilroy
22 November, 2009 09:39

Skall man inte kunna gå ut på kvällar eller nätter utan att bli påhoppad av ligister, vart är vårt samhälle på väg? När polisen sen tar de skyldiga så skall det daltas med dem “på grund av deras låga ålder” Är man gammal nog att begå brott så är man också gammal nog att ta sitt straff. Tänk lite mer på brottsoffren

Mike
Gäst
Mike
22 November, 2009 12:34

Jag måste helt hålla med “kilroy”. Det är verkligen helt sanslöst.
Vill oxå tillägga att jag är trött på att i debatterna om detta höra att samhället har ett ansvar. Föräldrarna ska fostra sina barn, Så se till och gör det!

Franz
Gäst
Franz
22 November, 2009 05:24

Håller med dom föregående skrivarna. Det är hög tid att vi tar i med hårdhanskarna mot dessa samhällets avskum. Men när dom åker fast så har dom plötsligt både morsa, farsa, mormor, farmor, mm. Var är dom innan? Det är alla föräldrars ansvar att fostra sina barn och inte lägga ansvaret på skolan, samhället, o.s.v. Skärpning!

Johannes Glännman
Gäst
Johannes Glännman
22 November, 2009 05:30

Vart är vårt sammhälle på väg frågar sig Kilroy… Vårat samhälle är inte på väg någonstans vad gäller brott och kriminallitet, det är det som är det tragiska….

mvh // Johannes

lotti
Gäst
lotti
22 November, 2009 06:13

dax att dessa ligister tar sitt ansvar…..man ska väl kunna gå ut med sina vänner utan att bli nerslagen….Min 20-åriga dotter blev nerslagen i trollhättan i september o blev illa slagen av en okänd person…..tur att det finns underbara människor som tog hand om henne…….NU FÅR DET VARA NOG!!!

Nils
Gäst
Nils
22 November, 2009 07:55

Om nu polisen vet vilka dessa tragiska ungdomar är, vilket de antagligen vet. Sätt dit dom ordentligt och det är ju rättsväsendets sak, de är antagligen över 15 vilket är Sveriges gräns för brott. Och bra Franz, var är föräldrarna. De skall fostra inte skolan. Föräldrarna måste ta tillbaka kontrollen.

Knut Haijby
Gäst
Knut Haijby
23 November, 2009 03:27

Får inte polisen tag i ovan beskrivna förbrytare kan man ju bara hoppas att de går på fel person till slut! Förövrigt hyser jag inga större förhoppningar även om de åker fast. 1 mån på ungdomsanstalt, sen ut å fortsätta trakassera hederligt folk!

En förälder
Gäst
En förälder
24 November, 2009 08:15

Ungdomarna som fördriver sin tid på detta destruktiva sätt förstör först o främst offrens liv+sina egna liv +sina familjers
liv. Till vilken nytta? Det säjs attt de får “en kick” av att göra sådana här illdåd. Tydligt är ju att de inte mår bra. De trivs ju inte med sig själva och har inget annat roligt att hitta på! Hjälp dessa ungdomar till rätt väg i livet för en bra framtid och låt deras föräldrar ta del av detta viktiga arbete!

Realist
Gäst
Realist
24 November, 2009 08:19

Ta tag i detta ungdomsproblem i Lidköping OMGÅENDE!
Det finns ju ekonomiska resurser att bekosta vad som behövs för att elininera brottslighet av detta slag! Måste det ske ett MORD innan man förstår hur allvarligt problemet är och hur farligt det är för alla inblandade?????

Fia
Gäst
Fia
24 November, 2009 10:43

Ett stort problem gällande sådana här händelser är att ungdomar och polis vet vilka det är men dom som blir drabbade vågar inte anmäla, vilket gör att polisen inget kan göra. Det blir inga konsekvenser som avskräcker i alla fall. Man får lita på att föräldrarna klarar av att ta tag i och styr upp sina barn.