Gå direkt till Nyheten (Patrik i klacken:
Nu skall Villa vända trenden och slå Edsbyn)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Patrik i klacken:
Nu skall Villa vända trenden och slå Edsbyn

Publicerad Wednesday, 25 November 2009, 13:11 av Redaktionen

– Villa brukar råka ut för förluster mot Edsbyn – men nu vänder trenden, skriver Patrik i Klacken i sin kommentar inför matchen på Isstadion i kväll då Villa vill säkra sin sjunde raka seger mot ett av de hårdaste motstånden i serien.

Till den här artikeln släpps bara sportsliga kommentarer in – heja gärna på, diskutera laget och spelet. Men ingen annan debatt tillåts.

Villa-Edsbyn brukar bara betyda en sak, förnedrande förluster för Villas del…  Så har det varit under ett antal år nu när Edsbyn haft sin storhetstid. Ruggigt effektivt lag!

Det har ju nyligen kommit fram att dem tydligen fått lite finansiell hjälp med svarta medel. Men det är inget jag tänker fördjupa mig i. För nu idag så ska Villa vända trenden genom att visa att dem ÄR ett bättre lag än Edsbyn just nu! Villa ligger hela fem poäng före med en match mindre spelad, det är väl ett bevis på att man både gått om och förbi Edsbyn i år?

Så vad krävs för att vinna idag?
Jag tror att om Villa fortsätter att hålla sin defensiv på det sättet laget gjort hittills så kommer Johan, Danne, Bryngel och Matte att göra sitt framåt och ge oss en ganska komfortabel seger.
Jag känner för första gången på många år ingen oro inför en match mot Edsbyn. För idag SKA vi bara vinna!

Ska bli väldigt kul att se Timo Arjanko ikväll. Har inte sett han mer än på några träningar på försäsongen, då såg han vass ut. Kan han visa det ikväll med tro?

Att Villa numera har hela tio landslagsspelare har väl ingen missat. För er som orkar rota i historieböckerna, det måste väl ändå va rekord för Villa? Och, i så fall,  hur många har vi haft som mest vid samma tillfälle innan?

Till sist, att kolla ut genom fönstret och se det här skitvädret när det är dags för bandy är ju bara för deprimerande. Därför värmer det ju att veta att det imorgon är exakt 1 månad tills vi invaderar Sparbanken Lidköping Arena!!

10 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bäjs
Gäst
Bäjs
25 November, 2009 02:20

Jo idag är det dags att bryta denna förbannelse och det måste gå! Hoppas på bättre väder nu bara!

Lillen
Gäst
Lillen
25 November, 2009 02:45

KOM TILL STADION – ALLA !!
LÅT NU HEJAROPEN – SKALLA !!

VILLA´S KILLAR DE’ E’ BÄST !!
DE´E´DOM SOM KÄMPAR MEST !!!!

GS
Gäst
GS
25 November, 2009 03:08

Kan bara hålla med, den här matchen ska Villa dominera och vinna ganska säkert. Jag måste ändå kommentera den “finansiella hjälp”, somdu kallar den, som Edsbyn fått. Den sammanfaller ju på ett märkligt sätt med deras storhetstid med 5 SM-guld.

Maria
Gäst
Maria
25 November, 2009 03:55

Hoppas att det usla vädret är till fördel för Villa. Håller tummarna för vinst…

En Ångström
Gäst
En Ångström
25 November, 2009 04:14

Som läget är nu, kl 16.15, så borde spelarna ta på sig badbyxor och vattenpolohjälp…

Fy tusan – Men det blir i alla fall läktaren på isstadion…

Tänk om det blir 7:e raka !?!?

B-G
Gäst
B-G
25 November, 2009 04:46

Kör så det ryker.snart behöver ni inte tänka på vad det är för väder

Agust Vråk
Gäst
Agust Vråk
25 November, 2009 06:28

Glöm inte: Edsbyn—Villa Lidköping 18—2

GS
Gäst
GS
25 November, 2009 10:24

Agust Vråk: Jag kommer inte att tänka på det nu, istället är det nya tider med ett starkt Villa och ett Edsbyn som inte är vad de varitt = 7 – 0

Lynx
Gäst
Lynx
25 November, 2009 10:51

Detta visar att hallen inte kommer att ha betydelse. Detta visar att två spelare kan ha en väldigt stor betydelse för ett lag. Hoppas laget får hålla sig skadefritt. Då tror även jag på Guld.

GS
Gäst
GS
26 November, 2009 11:13

På vägen hem från bandyn igår kväll hörde jag en duns vid Dina-scenen. Det visade sig att det var en Vråk som hade flugit in i väggen där, den visste tydligen inte om att den stod där. Så hade det ju inte varit tidigare. FÖRSTÅR DU LIKNELSEN Agust? (Ursäkta Oven att jag har “snott” din replik som du använt när Agust blir lite jobbig)