Gå direkt till Nyheten (En dag för Pakistan i Norra Härene)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 15 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

En dag för Pakistan i Norra Härene

Publicerad Friday, 01 October 2010, 05:34 av Redaktionen


På söndag är det gemensam gudstjänst i Norra Härene kyrka. Gudstjänsten gästas då av församlingens kantorer och musiker, Ing-Mari Johansson, Jenny Lindahl Karlson, Christina Graneheim och Sophie Svensson.

Tillsammans kommer de att framföra både sång och instrumentalmusik av bl a Jerker Leijon och rockgruppen U2. Komminister Eva Kaiser och komminister Mikael Kjell håller en dialogpredikan. Efter gudstjänsten inbjuder Norra Härenes sockenråd till sopplunch i församlingshemmet och man kan också gå en tipspromenad som består av både barn och vuxenfrågor.

Startkorten köper man i församlingshemmet och promenaden avslutas vid lägerkåtan där det bjuds på kaffe och kaka. Dagens kollekt och intäkter går till hjälparbetet i Pakistan.