Gå direkt till Nyheten (Advent och auktion i Örslösa församling)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Advent och auktion i Örslösa församling

Publicerad Wednesday, 24 November 2010, 10:40 av Redaktionen

1:a advent firas i Örslösa församling med början i Tådene kyrka där Gillstadskören medverkar, Daniel Westin leder gudstjänsten.

På kvällen får vi sjunga härliga adventspsalmer tillsammans med missionsförsamlingen i Gillstad. Eftersom Gillstad kyrka är stängd kommer gudstjänsten att vara i Missionshuset. Även här deltar Gillstadkören. Leif Jöngren och Lennart Börjeson leder gudstjänsten.

Men redan på lördag finns det möjlighet att sjunga adventspsalmer i Örslösa, vid Örslösa kyrkliga syförenings auktion på lördag eftermiddag inleder Anita Ingvarsdotter med en andakt och kantor John-Erik Hammarberg, svarar för underhållningen. Anita Ingvarsdotter kommer sedan också att leda auktionen med många fina utrop.