Gå direkt till Nyheten (Ställde sig i fel hejaklack – blev slagen)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ställde sig i fel hejaklack – blev slagen

Publicerad Saturday, 27 November 2010, 18:23 av Björn Smitterberg

När det i Grästorp på fredagskvällen var match mellan Grästorp och gästande Vita Hästen i ishockey var det en åskådare som hamnade fel. Polisens utredning i dag visar nämligen att den slagne mannen gick och ställde sig bland Vita Hästens supportrar och där hejade han på Grästorp.

Detta uppskattades inte helt utan han fick ett slag – utan att bli skadad – i ansiktet. Han anmälde därefter händelsen som misshandel och det blev lite oro i hallen. Poliser tillkallades som såg till att de olika supportrarna skildes åt och kom säkert ut ur Grästorp.