Gå direkt till Nyheten (De nya företagen)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

De nya företagen

Publicerad Tuesday, 30 November 2010, 14:10 av Björn Smitterberg

Här är de nya företag som bildats med säte i västra Skaraborg och som registrerats vid Bolagsverket förra veckan.

Life on a Board AB
har bildats med adress Drottninggatan 12 i Vara för att handla med skateboards, snowboards m m. Styrelsen utgörs av Albin Bo Anders Ekbäck, Vara.

Allsmide Patrik Karlsson
har bildats som enskild firma med adress Vara Glädjen 3 i Vara för att bedriva smidesverksamhet med montageupprag. Innehavare är Jan Patrik Karlsson, Vara.

K. Frakt
har bildats som enskild firma med adress Torggatan 7 i Vara för att utföra budbilstransporter m m. Innehavare är Carl-Henrik Martin Palén, Vara.

Lunnatorps Konsult HB
har bildats med adress Naum Lunnatorpå 2 i Vara för att bedriva konsultverksamhet inom bygg-, transport- och industrisektorerna. Innehavare är Anna Irene Hansson och Bengt Janne Hansson, båda Naum.

Nathalie. H. Frisersalong
har bildats som enskild firma med adress Västergatan 1 i Lidköping. Innehavare är Ali Hasan Mahdi Al-Mashhadi, Skara.

Jock e & Jonas Golvtjänst AB
har bildats med adress Engelbrektsgatan 10 i Skara för att erbjuda byggtjänster och material bl a inom golv-, kakel- och parkettbranscherna. Styrelsen utgörs av Bo Jonas Kenneth Karlsson, Skara, som är ordförande, samt Alf Joakim Samuelsson Krause, Skara.

DJ Mätteknik
har bildats som enskild firma med adress Sanfrid Welinsgatasn 13 i Skara för att bedriva konsultverksamhet som mätningstekniker. Innehavare är Nils Daniel Jonsson, Skara.

Skara Sne4ckar´n HB
har bildats med adress Sorögatan 5 i Skara för att bedriva snickeri, byggverksamhet m m. Innehavare är Kjell-Olof Tommy Ahlgren, Skara, och Stefan Bengt Ingemar Hermansson, Skara.