Gå direkt till Nyheten (Vandringsled kan förlängas till Läckö)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Vandringsled kan förlängas till Läckö

Publicerad Thursday, 02 December 2010, 14:49 av Björn Smitterberg

Projektet med den så kallade Pilgrimsleden som sträcker sig genom en stor del av Skaraborg och nu slutar i en slinga vid Strö kyrka har avslutats. Nu finns intresse från flera håll att förlänga Pilgrimsleden så den i stället fortsätter till Läckö slott.

Förlängningen skulle bli cirka 25 kilometer. Önskemålet är att Lidköpigns kommun står som huvudman för projektet och det stöd som kan ges genom europeiska Leader-projektet. Bakom förslaget står Destination Läckö-Kinnekulle AB, Sunnersbergs församling, Läcköstiftelsen, Kållandsöföreningen, Skara stift och projektledningen för biosfärområdet.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Villa4Ever
Gäst
Villa4Ever
2 December, 2010 11:43

Hurra…. Men glöm inte cyckelvägen som det talats så mycket om. Den kanske skulle ha prioritet !?