Gå direkt till Nyheten (Problem med Telias digitala TV-nät)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 17 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Problem med Telias digitala TV-nät

Publicerad Wednesday, 08 December 2010, 21:07 av Redaktionen

-Starta inte om boxen, är uppmaningen från Telia i kväll efter att det gått ut meddelande till tittare att starta om digitalboxen. De som följt texten och startat om har råkat ännu värre ut.

Telia uppmanar därför sina digitala tittare att avvakta. Anledningen till felet sägs vara en uppdatering som gått fel. Systemet skall dock rätta till sig själv efter hand om återstart skall kunna ske även om det blir sent i vissa fall.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kerca
Gäst
Kerca
8 December, 2010 11:33

Hade tidigare Com Hem och var helnöjd med deras utbud och service. Har nu blivit påtvingad Telias “tjänster” och kan bara kasta mig på golvet och sparka. Under tiden jag varit Teliabunden har det strulat vid ett flertal tillfällen och Telia fortsätter som vanligt att “beklaga” det som inträffar. Se för h…e till att det nån gång blir ordning i detta misskötta bolag, annars är det dags att min hyresvärd AB Bostäder Lidköping ser till att återgå till en fungerande leverantör.