Gå direkt till Nyheten (Svenskarnas Parti kan få ersättare i Grästorps fullmäktige)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Svenskarnas Parti kan få ersättare i Grästorps fullmäktige

Publicerad Thursday, 09 December 2010, 15:18 av Redaktionen

Genom att skatteverket petat Svenskarnas Partis Daniel Höglund ur Grästorps fullmäktige har en vakant plats uppstått. Men om en ny räkning görs är det troligt att en annan medlem i partiet kommer in – Christer Johansson.

Det är nättidningen Expo som skriver att Christer Johansson kan komma att få platsen i stället för Daniel Höglund. Christer Johansson har haft Daniel Höglund som inneboende hos sig i Grästorp. Christer Johansson hette tidigare Sakseter. En förutsättning är dock att kommunfullmäktige går till länsstyrelsen och begär att få en ny räkning av valet. Christer Johanssons namn har förekommit på valsedlar och han säger själv till Expo att det är möjligt att han tar platsen om han blir erbjuden den.